Конкурси

Конкурс за заемане на длъжността „началник на отдел“ в Регионална дирекция „Борба с градушките“ (РДБГ) – с. Петрово, Стара Загора област


дата: 09.03.2021     валиден до: 19.03.2021



ОБЯВЛЕНИЕ

дата: 09.03.2021 г.    валидно до: 19.03.2021 г.

Изпълнителна агенция „Борба с градушките“, на основание чл. 10а, ал. 1 от Закона за държавния служител, във връзка с Глава „трета“ от Наредбата за провеждане на конкурсите и подбора при мобилност на държавни служители (НПКПМДС), обявява конкурс за назначаване на държавен служител на длъжността „началник на отдел“ в отдел „Техническа дейност“, Регионална дирекция „Борба с градушките“(РДБГ) – с. Петрово, Стара Загора област към Главна дирекция „Технически и оперативни дейности“ при следните условия:

1.Минимални изисквания за заемане на длъжността:

            - образователна степен – бакалавър;

            - минимален ранг – III младши или

            - професионален опит – 4 (четири) години.

2. Специфични изисквания – няма;

3. Допълнителни изисквания:

             - придобито образование в следните сфери –  инженерни науки;

             - разрешен достъп до класифицирана информация до ниво „Поверително“; 

             - компютърна грамотност: Windows, MS Office, Internet.

4. Кратко описание на длъжността – организира и ръководи работата на отдел „Техническа дейност“ с цел гарантирана своевременна и безаварийна работа на  ракетните площадки за ефективно провеждане на активните въздействия върху градоопасни облаци.

5. Начин на провеждане на конкурса – на два етапа:

          - решаване на тест;

          - интервю.

6. Размерът на първо ниво на основната заплата за длъжността е от 650 лв. до 2050 лв.   

7. Необходими документи, които следва да бъдат представени от кандидатите за участие в обявения конкурс:

7.1. Заявление за участие в конкурс, съгласно Приложение № 3 към чл. 17, ал. 2 от НПКПМДС;

7.2.Декларация по чл. 17, ал. 3, т. 1 от НПКПМДС;

7.3.Копия от документи, удостоверяващи изпълнението на минималните и допълнителни изисквания за заемане на длъжността. Ако дипломата на кандидата за придобито в Република България образование е издадена след 01.01.2012 г. и е вписана в Регистъра на завършилите студенти и докторанти - в заявлението се посочват номер, дата и издател на дипломата, а ако документът за признаване на придобито в чужбина образование е вписан в регистрите за академично признаване на Националния център за информация и документация - в заявлението се посочват номер, дата и издател на документа за признаване, като копие на диплома не се прилага;

7.4. Копия от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит.

8. Място и срок за подаване на документите за участие – лично от всеки кандидат или чрез надлежно упълномощен пълномощник в РДБГ – с. Петрово, Стара Загора област

на адрес: РДБГ – гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики“ № 126, ет. 3, ст. 313 до 19.03.2021 г. – 17:00 часа. Документите може да се подават по електронен път на e-mail: agency@weathermod-bg.eu, като заявлението и декларацията трябва да бъдат подписани от кандидата с електронен подпис.

9. Място на провеждане на конкурса – Централно управление на Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ - гр. София, бул. “Христо Ботев“ № 17, ет. 6.

10. Информация, списъци и други съобщения във връзка с конкурса ще се обявяват, съгласно чл. 10а, ал. 1, т. 5 от ЗДСл. на информационното табло срещу стая № 601 -  гр.София, бул. “Христо Ботев” № 17, ет. 6, информационно табло в РДБГ гр. Стара Загора, бул. “Цар Симеон Велики”,126, ет. 3, ст. 313 и на интернет страницата на ИАБГwww.iabg.government.bg. Телефони за контакт: 0884701155, 0884701150, 02 9152949.

 

<< всички конкурси